הודעה חשובה לתושבים - ביטול אירועים

תושבים יקרים,

בהמשך להתפתחויות בנושא וירוס הקורונה וההנחיות החדשות של משרד הבריאות, אנו מבקשים לעדכן אתכם על שינויים ו/או ביטולים באירועי המועצה המתוכננים עד סוף חודש מרץ 2020, בהתאם למפורט להלן:

• טקס פרסי האקדמיה המתוכנן למוצ"ש הקרוב, 14.3, יועבר לסטודיו למחול ויתקיים בשעה 20:00 (במקום 19:00), ללא השתתפות ההורים.
  • הרצאתו של פרופ' יוסי יסעור במסגרת מועדון "קפה ורוח" שתוכננה ליום ראשון, 15.3, נדחית למועד אחר.
  • מופעי שעת סיפור שתוכננו להתקיים בספרייה בימי ראשון, 15.3, 29.3, מבוטלים.
  • הסיור לירושלים שתוכנן להתקיים ביום חמישי, 19.3, מבוטל.
  • מופע "הבחורות ההן", במסגרת יום האישה הבינלאומי, שתוכנן להתקיים ביום ראשון, 22.3, יידחה למועד אחר.
  • שוק "קח תן" המתוכנן להתקיים במועדון הפיס ביום שני, 23.3, מבוטל.
  • הרצאת בריאות בנושא "שינה והשמנה" שתוכננה להתקיים ביום שני, 30.3, מבוטלת.

כל מי שרכש כרטיסים לאירועים, כספו יוחזר.

לגבי משתתפי מועדון "קפה ורוח" שרכשו כרטיסי מנוי, הכרטיסים יישמרו למועד החדש של ההרצאות, שייקבע בהמשך. מי שלא יוכל להשתתף התשלום יוחזר לו.

המועצה ממשיכה לקיים מעקב שוטף אחרי כל האירועים וההנחיות, ואנו נערכים לקדם כל התפתחות בהתאם. חשוב להקפיד ולמלא אחר כל ההנחיות של משרד הבריאות.

לפנינו תקופה של אי ודאות, אך עברנו זמנים קשים ומשברים, ואנו בטוחים שנעבור גם תקופה זו בשלום.

אנא עקבו אחרי העדכונים השוטפים באתר המועצה ובדף הפייסבוק שלנו.