הודעה לציבור - הערכות המועצה החל מ-15.3

תושבים יקרים,

להלן הודעת ראש המועצה טל גורקי:

תקופה לא קלה עומדת בפנינו. אנחנו מקווים לעבור אותה בקלות ובמהירות ולצאת ממנה מחוזקים.

הערב נערכה ישיבת הערכת מצב במועצה. בישיבה זו נקבעה מדיניות הפעלת שירותי המועצה החיוניים לציבור לשבועות הקרובים, לרבות אופן הפעלת כוח האדם של המועצה, בחלוקה לעובדים חיוניים שיתייצבו לעבודה ועובדים שיעבדו מרחוק.

החל ממחר לא תתאפשר קבלת קהל במשרדי המועצה, ושירותים דחופים ניתן יהיה לקבל בפנייה טלפונית, או בדואר אלקטרוני, הכל בהתאם לקישור המופיע בסיום הודעה זו.

אנו עושים מאמץ להמשיך במתן שירותי הליבה של המועצה בנושאים של פינוי אשפה ביתית, גזם, ניקיון, שמירה ותשתיות. יחד עם זאת יש להביא בחשבון שייתכנו שיבושים במתן השירותים ואנו מבקשים מהציבור הבנה, אורך רוח ושיתוף פעולה.

כפי שפורסם, מוסדות החינוך, לרבות גני הילדים, בתי הספר, הצהרונים והחינוך המיוחד לא יפעלו עד להודעה חדשה.

כל החוגים (לרבות חוגים למבוגרים), פעילויות הספורט השונות, פעולות נוער ותנועות הנוער מוקפאות בשלב זה. בהמשך המועצה תגבש מדיניות לגבי מערך התשלומים ביחס לשירותים המוקפאים.

כפי שכבר הודענו, פעולות התרבות של המועצה המתוכננות עד לסוף חודש אפריל בוטלו, ובמסגרת זאת לצערנו לא יתקיימו השנה אירועי חודש העצמאות. אנו בוחנים אפשרויות וחלופות שונות ונודיע על כך במידת הצורך בהמשך.

התחלנו בגיבוש מערך סיוע קהילתי של מתנדבים המיועד בעיקר לסיוע לתושבים שאין להם עורף משפחתי. תושבים המעוניינים להתנדב ו/או המבקשים סיוע מתבקשים לפנות למנהלת מחלקת הרווחה, רונית אייזנשטדט, בדוא"ל: ronit@pardesia.muni.il.

המועצה ממשיכה לעבוד ולקיים מעקב הדוק אחר כל הנעשה ביישוב. אנו נמצאים בקשר ישיר עם משרדי הממשלה, המשטרה ופיקוד העורף.

נעדכן אתכם בהמשך על כל התפתחות או שינוי במצב.

חשוב מאוד להישמע להוראות משרד הבריאות, לגלות אחריות ומשמעת עצמית.

רק ביחד – ננצח !

להלן קישור למספרי טלפון וכתובות דוא"ל במועצה: