עדכון לגבי חזרה חלקית של מערכת החינוך

תושבים יקרים,

בהמשך להחלטת המשלה מהיום ולתיאומים מול משרד החינוך, תלמידי כתות א' עד ג' בבתי הספר "תפוז" ו"רימון" יתחילו ללמוד ביום ראשון הקרוב, 3.5.20.
בתי הספר הוכנו בימים האחרונים לקראת החזרה ללימודים על ידי המועצה ועל ידי מנהלות בתי הספר, בהתאם להנחיות.

בהתאם למתווה שאושר, תלמידי גני הילדים וכן תלמידי גני החובה בחטיבות הצעירות לא חוזרים השבוע ללימודים.

בהתאם להחלטת מועצה אזורית "לב השרון", תלמידי בית הספר "אור השרון" בתנובות חוזרים ללימודים ביום שני, 4.5.20, ותלמידי כתות י"א - י"ב בקריית החינוך "דרור" יחזרו ללימודים ביום שלישי, 5.5.20.

הודעה פרטנית על אופן הלימודים, המועדים, הציוד הנדרש וההתארגנות מועברות על יד מנהלי בתי הספר ישירות לתלמידים ולהורים.

נושא ההסעות לכלל תלמידי פרדסיה הלומדים מחוץ ליישוב, נמצא בבחינה ועדכון על כך ייצא בשבוע הבא.

לפנינו תקופה מורכבת של לימודים בעידן ה"קורונה", ואנו מבקשים מציבור ההורים והתלמידים לגלות הבנה ושיתוף פעולה.

נוסיף ונעדכן על כל התפתחות.

שבת שלום ובריאות טובה.