הודעה על מתכונת פעילות המועצה בתקופת הסגר בחגים

תושבים יקרים,

החל מיום שישי, 18.9.2020, בשעה 14:00, נכנסות לתוקף הגבלות חדשות על הפעילות במדינה עקב התפשטות נגיף הקורונה.

להלן עדכונים בדבר פעילויות המועצה ומוסדותיה לתקופה שעד לאחר חג הסוכות (11.10.2020):

המועצה עובדת במתכונת מצומצמת, אך ללא קבלת קהל. ניתן ליצור קשר עם היחידות השונות במועצה בטלפון ובמיילים, בהתאם לפרטים המפורסמים באתר המועצה.

1. מערכת החינוך הפורמלי, כולל צהרונים וכולל גני הילדים סגורה החל מיום חמישי, 17.9.2020, למעט חריגים. הנחיות מוסדות החינוך בקשר לפעילות בתקופה זו יינתנו ישירות להורים על ידי כל מוסד חינוכי.
  2. מערכת החינוך הבלתי פורמלי – חוגים ופעילויות ספורט לסוגיהן – סגורה החל מיום שישי, 18.9.2020.
  3. מוסדות החינוך המיוחד מחוץ ליישוב, לרבות ההסעות למוסדות אלו, יפעלו בהתאם למערכת השעות שתינתן על ידי בתי הספר.
  4. ספריית בית טלי תהיה פתוחה, בהתאם לשעות הפעילות הרגילות ובהתאם לכללי התו הסגול.
  5. הוטרינרית לא תקבל קהל, בהתאם להנחיות השירותים הוטרינריים.
  6. הדואר פתוח – כפי שנמסר על ידי הזכיינית קבלת קהל תתקיים בשעות הבוקר, בימים א' – ה', בשעות 08:30 – 13:00.
  7. מרכז היום לקשיש – פתוח, בהתאם להנחיות משרד הרווחה.
  8. מועדון הגימלאים - סגור.
  9. מועדון לבעלי צרכים מיוחדים – סגור.
  10. המרכז הטיפולי - ממשיך בעבודתו כרגיל.
  11. קאנטרי פרדסיה – סגור.
  12. בתי כנסת – יש לנהל תפילות אך ורק בהתאם למתווה שפורסם על ידי משרד הבריאות.

התנדבות – תושבים המעוניינים להתנדב או מבקשים סיוע, מתבקשים לפנות למנהלת מחלקת הרווחה, רונית אייזנשטדט, בדוא"ל – ronit@pardesia.muni.il.

בואו נמשיך לשמור על משמעת עצמית, נישמע להוראות ולהנחיות ונשמור על אופטימיות.

רק ביחד ננצח.

שנה טובה לכל בית פרדסיה!