חגיגות מדהימות בפרדסיה - יומהולדת 70 למדינה

חגיגות מדהימות בערב יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל בפרדסיה. אלפי תושבי פרדסיה חגגו בגן הבנים בישוב את יום הולדתה של המדינה. כמידי שנה התקיימו הופעות המבוססות על כוחות מקומיים ואמנים מהחוץ בשילוב מתקנים מתנפחים לילדים ודוכני מזון טעימים.  הערב נפתח במטח זיקוקים מרהיב אשר כיסה את שמי האזור. בהמשך עלו על הבמה הכוחות הצעירים של הישוב: תזמורת בית הספר תפוז ולהקות אפרוחי גוזלי וצעירי פרדסיה אשר זכו לתשואות רבות מהקהל. האמנים גיא ויהל עלו לאחר מכן לבמה והרימו את המופע לשיא חדש. לאחר מכן התקיים טקס יקיר פרדסיה, שהינו אות המוענק מידי שנה לתושב הישוב ומהווה ביטוי להערכת תושבי פרדסיה לאדם אשר תורם מזמנו וממרצו, משקיע ומשפיע בעשייתו על התפתחות היישוב ועל חיי הקהילה. הזוכה בתואר יקיר פרדסיה לשנת 2018 הוא יעקב ליבנה. האות הוענק לו על ידי ראש המועצה טל גורקי וסגנית  ראש המועצה גילת ברכר. לאחר מכן נשא ראש המועצה טל גורקי נשא דברים," מדינת ישראל חוגגת 70 שנה ופרדסיה תחגוג בשנה הבאה 80 שנה. יש לנו במה להתגאות, יש לנו ישוב נהדר ומדינה נהדרת. תחי מדינת ישראל". חבורת הזמר של פרדסיה – יובלים הנעימה בהמשך בשיר וזמר ולאחר מכן עלתה לבמה נורית גלרון אשר רגשה את הקהל הרב. להקת מגמת המוסיקה של קריית החינוך דרור בה חברים ילדי פרדסיה חתמה את האירוע, אשר כל כולו היה שיא של חגיגיות ואווירה מעולה.

צילום: משה כרם

גוזלי פרדסיה