בשורה לצעירים הרוצים לצאת לבלות: קו הלילה שעובר בפרדסיה

צעירי וצעירות פרדסיה היקרים/ות, יש לנו בשורה משמחת:
הקיץ הזה פועל קו לילה מספר 243 שעוצר ב-44 תחנות כשהיעד העיקרי הוא לאזור התעסוקה פולג בנתניה. הקו נועד לאפשר לצעירים לצאת לבלות בשעות הלילה ולחזור הביתה בשלום, בלי להסתכן בנהיגה בשכרות, בלקיחת טרמפים ובלהוציא סכומי עתק למקומות הבילוי ובחזרה.

שעות הפעילות של הקו לכיוון נתניה הן מ-22:00 עד 23:40 ובזמן זה יוצאים שני אוטובוסים מהתחנה הראשונה בנורדיה - הראשון ב-22:00 והשני ב-23:40. לקו שתי תחנות בפרדסיה: הראשונה מול המרכז המסחרי בצומת פרדסיה (אחרי הפניה שמאלה מכביש 4) והתחנה השניה ברחוב בן גוריון. משם ממשיך האוטובוס בין השאר לכיוון צור משה, קדימה-צורן, תל מונד, קניון דרורים, בית יהושע ושדרות גיבורי ישראל בנתניה. שעות הפעילות של הקו בחזרה הן מ-01:00 עד 03:35, כאשר האוטובוסים יוצאים מהתחנה הראשונה בנתניה ב-01:00, 02:20 ו-03:35. הקו עובד בימים ראשון עד חמישי ובמוצ"ש ואינו פעיל בשישי בערב.

לפרטים נוספים על המסלול של קווי הלילה.